Alle berichten in Acties

Nachtrijk boxsprings

Nachtrijk boxsprings


Na een periode van uitverkoop en verbouwen is onze slaapafdeling compleet vernieuwd én uitgebreid. We verwelkomen namelijk een nieuw Nederlands merk in onze collectie: Nachtrijk!

Ik heb zelf mogen meewerken aan de ontwikkeling van dit merk en kan daarom verklappen dat de Nachtrijk serie uit de beste en mooiste materialen bestaat. Tijdens de ontwikkeling hebben we onze slaapafdeling gronding geanalyseerd en onszelf de vraag gesteld: wat missen we in onze collectie, waar is momenteel vraag naar en hoe creëren we een uniek product?

Met de antwoorden op deze vragen gingen we aan de slag. Daarnaast hadden we nog een ander doel voor ogen: het creëren van een mooi product met een royaal slaapcomfort én een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met trots kan ik zeggen dat dit gelukt is! Van Zutphen Bedden is de eerste winkel in Nederland met een stand van dit unieke merk. In de loop van de tijd zullen de boxsprings van Nachtrijk in meer dan 30 winkels in Nederland te verkrijgen zijn.

Lees verder


Bekijk onze winkel via Google street view

Middels onderstaande interactieve ‘streetview’ functie kunt u alvast een kijkje nemen in onze winkel. Gebruik de pijltjes om door onze winkel te lopen om een eerste indruk op te doen van onze collectie!


Grotere kaart weergeven

Neem contact op