carpediem

Van Zutphen Bedden in Erp is dealer van Carpe Diem Boxsprings. Carpe Diem Boxsprings zijn van het allerhoogste niveau.

Impressie van onze Carpe Diem studio

vanzutphenbedden carpe diem boxspring 2 vanzutphenbedden carpe diem boxspring 1 vanzutphenbedden carpe diem boxspring 4 vanzutphenbedden carpe diem boxspring 3

carpe diem boxspring salto vanzutphenbedden

Design en luxe met de focus op kwalitatief goed slapen

Carpe Diem Beds of Sweden lanceert een gepatenteerd pocketveersysteem, genaamd CS-pocket, in mei 2014. Dit is een nieuwe manier van ontwikkelen met betrekking tot het comfort van bedden en drukverlichting door middel van gepatenteerde technologie. Carpe Diem beds of Sweden combineert passie voor slaap en design met een voortreffelijk comfort en ambachtelijk handwerk.

Al vanaf het moment dat het bedrijf hun eerste bed produceerde, was het belangrijkste uigangspunt om bedden te produceren met maximale drukvermindering en comfort, gecombineerd met een prachtig en luxe uitstraling. Het CS-systeem, wat de lichaamscontouren volgt, zorgt altijd voor de juiste slaaphouding waardoor men goed slaapt en uitgerust en vol energie wakker wordt. Spieren en wervelkolom zullen simpelweg de kans krijgen om ’s nachts te herstellen. Maar dit was niet eenvoudig. Het is geavanceerde technologie in natuurlijke vintage. Iets, waar een van de oprichters en CEO van Carpe Diem Beds of Sweden Jörgen Thuresson, zeer gepassioneerd over is.

Carpe Diem Beds CS pocket – het hoogst haalbare in slaapcomfort

In 2012 zijn we gaan werken aan de nieuwe generatie bedden. We hebben ons gefocust op de ontwikkeling van de contouren, comfort en drukverlichting, zegt Jörgen Thuresson die ook de bedenker van de nieuwe technologie is. Wij bieden onze klanten een luxe levensstijl door middel van het comfort van de slaap en we wilden daarbij een statement maken. Dit resulteerde in de CS-pocket. Ik heb een grote passie voor ons ambachtelijke handwerk en een oprechte passie voor het slaapcomfort en de technische mechanismen in elk bed dat we maken. Het betekent dat ik ongelooflijk trots ben op wat we doen en wat we onze klanten kunnen bieden in de vorm van zowel de slaap als de kwaliteit van leven, zegt Jörgen Thuresson.

Het gevoel van luxe, door ambachtelijke technologie . Onafhankelijke tests bevestigen verhoogde drukverlichting.

carpe diem cs pocketCarpe Diem Beds CS Pocket is gebouwd op een manier waarbij de afdeklaag van natuurlatex geïntegreerd wordt in de pocketveren. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijker werken met het lichaam en rust de topmatras rechtstreeks op de individuele veren. Het verschil, in vergelijking met traditioneel gebouwde bedden die latex, watten of paardenhaar op de veren gebruiken, is verbluffend. “We hebben niet alleen op ons eigen gevoel vertrouwd, maar hebben ook het Zweedse testinstituut Swerea (www.swerea.se) opdracht gegeven om het product grondig te testen. Bij het vergelijken van de oude en nieuwe generatie Carpe Diem bedden vonden zij een verbetering van de drukverlichting van wel 15% bij het geteste bed, model ‘Koster’.”

Toen Carpe Diem beds of Sweden geintroduceerd werd in de Benelux (2006) werd al snel duidelijk dat dit premium merk toonaangevend is. Door de keuze om alleen te werken met échte bedspecialisten en nooit concessies te doen in ligcomfort en kwaliteit, groeide het merk in zeer korte tijd uit tot marktleider in het topsegment. Nu, 10 jaar later laat Carpe Diem wederom zien dat we qua technologie en ligcomfort ver vooruitlopen op alle andere boxspringmerken en daardoor zal de vraag alleen maar toenemen. Echter: We houden ons vast aan ons beleid dat we het merk alleen verkopen middels onze exclusieve dealers: De échte bedspecialisten”

Carpe Diem Beds of Sweden begon in 1995 met een visie van passie en werd al snel een succesvol bedrijf. Sinds augustus 2013 maakt Carpe Diem deel uit van de HildingAnders familie. Opgericht en gevestigd in Lysekil aan de Zweedse westkust wordt er gewerkt met de beste materialen en technische onderdelen gecombineerd met een modern design. Dit kenmerkt alle producten. Carpe Diem Beds of Sweden leidt door passie, vakmanschap en lifestyle. www.carpediembeds.com

Over Carpe Diem

De morgenstond is prachtig en de zon schittert in het water. U wordt wakker na een rusteloze nacht in een oncomfortabel bed. Voelt u zich desondanks energiek en uitgerust, en bent u klaar voor een nieuwe dag? Wij niet…

Dus na de zoveelste slapeloze nacht besloten wij een bed van wereldklasse te maken. Een bed dat het lichaam vloeiend volgt. Een bed van extreem hoge kwaliteit, waarbij echt handwerk en een oogstrelend design voorop staan. Daarom stichtten wij in 1995 onze droomfabriek in Lysekil, aan de Zweedse kust, en sindsdien maken wij bedden voor goede nachten en ontspannen en zorgeloze dagen. Al onze bedden hebben de naam gekregen van één van de prachtige eilandjes voor de Zweedse kust. Een droomland, een droomfabriek… daar horen droomnamen bij vonden wij.

Het geheim van goede nachten en uitgerust wakken worden zit hem in het bodemsegment van onze bedden. In de boxspring bevindt zich onder de veren, de gepatenteerde constructie die onze bedden zo bijzonder maakt, een drukverlagend bodemsegment. Hierdoor volgt het bed uw bewegingen en voelt het ongelofelijk aan. Een weldaad voor uw lichaam en geest.

Wij weten wel dat geen enkel bed er voor kan zorgen dat de zon elke dag schijnt, maar na een goede nacht uitgerust wakker worden zorgt er wel voor dat u de dag fris en monter tegemoet kun treden, daarom kunnen wij volmondig zeggen, Carpe Diem!

DW 109

Picture 145
carpe diem boxspring sando vanzutphenbedden
carpe diem boxspring korno vanzutphenbedden


carpe diem dekbed kussen

DW 113