logo-norma-matrassen
Nederlandse kwaliteit en design

Norma is de oudste beddenfabriek van Nederland. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Daarom worden alle Norma producten in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het ontwerpen van de producten vindt volledig in eigen huis plaats omdat Norma hiermee optimaal kan inspelen op uw wensen en behoeften. Zo kunnen wij als Van Zutphen Bedden u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau.

Uit de Timeless collectie van Norma vindt u de volgende boxsprings in onze showroom in Erp.

Elke Timeless-boxspring is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. En ze worden als complete set geleverd, dus inclusief matrassen, toppers en hoofdbord.

Boxspring Timeless Jublileum

De boxspring Timeless Jublileum is een complete boxspring. Deze set bestaat uit twee 27 cm hoge pocket geveerde boxsprings voorzien van antislip in de spiegel, twee Combispring matrassen in een soepele of stevige uitvoering en een hoogwaardige latex topper. Het mooie hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm en is aan beide zijde 10 cm uitstekend naast de boxsprings.


Boxspring Timeless Flow

Boxspring Select vlak Flow

De Timeless Flow, Norma’s paradepaardje, kwam als één van de beste (en bovendien voordeligste) allround boxspringcombinatie naar voren in een test van De Consumentenbond.

Ook deze kwaliteits boxspring is voorzien van 22 cm hoge pocket geveerde boxsprings met antislip in de spiegel en voorzien van een combispring matras met een HR afdekking. Om deze boxspring compleet te maken is hij uitgevoerd met een HR koudschuim comfort topper met een dikte van 8 cm. Het hoofdbord is met een dikte van 13 cm, een hoogte van 110 cm en beide zijdes 10 cm uitstekend mooi van vormgeving.

 

norma-timeless-flow-boxspring-gedekt

Boxspring Timeless Select

Timeless Select heeft werkelijk alles wat u nodig heeft voor een weldadige gezonde nachtrust. Zo is de boxspring uitgerust met actief ondersteunende pocketveren met een hoogte van 22 cm. De elektrisch verstelbare uitvoering is voorzien van een 5 kniks boxspring wat wil zeggen dat het een extra neksteun verstelling heeft voor een uitgebreid comfort. Daarnaast biedt deze boxspring u de keuze uit een reeks ongekend goed ventilerende combispring matrassen met latex afdekking en een luxe Plush Latex topper van 10 cm dikte. Voor de afwerking van boxspring, matras en hoofdbord kunt u kiezen uit de mooiste meubelstoffen. Overigens is er ook een glad bespannen hoofdbord op dit model verkrijgbaar.

 

Persoonlijk advies is de kracht van onze Norma studio

Voor de juiste Norma boxspring is persoonlijk advies noodzakelijk. De collectie is zo uitgebreid dat wij u graag gericht adviseren omdat goed slapen heel persoonlijk is.

Goed voorbereid onze winkel bezoeken? Plan uw route via onze contactpagina en download onze slaapwijzer!

Impressie van onze Norma studio – test boxsprings

20130703_van Zutphen Bedden_0536 20130703_van Zutphen Bedden_0541 20130703_van Zutphen Bedden_0539 20130703_van Zutphen Bedden_0543