MATRAS TOPPERS

Bij matras toppers heeft u veel keuze in verschillende materialen. Er zijn toppers van onder andere comfortschuim, hr-foam (high resiliance), koudschuim, visco-schuim (traagschuim), natuurlatex, metalen pocket veren maar ook van natuurlijke materialen zoals wol, katoen, paardenhaar of een combinatie van de omschreven materialen.
SONY DSC
Omdat er veel keuze is, is het verstandig om een bezoek te brengen aan onze showroom om de verschillende materialen persoonlijk te voelen en ervaren.

Op basis van het juiste advies kunnen wij uw persoonlijke voorkeuren in ligcomfort optimaliseren aan uw wensen.

De voordelen van matras toppers

  • Een topper is licht van gewicht, dus eenvoudig op te maken. Uw matrassen kunnen blijven liggen, het bedtextiel gaat om de topper.
  • De overgang van het midden van de twee matrassen vinden veel mensen vervelend. Door het plaatsen van een topper kunt u dit voorkomen.
  • De belangrijkste functie van de topper is dat deze al het transpiratievocht opvangt (en is dus eigenlijk een grote vochtvanger). Dit voorkomt vroegtijdige slijtage van uw matras of boxspring.

vispring paardenhaar wol katoenhml wellness line logo topper

Uitvoering en maatvoering

Iedere topper is in elke gewenste maatvoering te leveren. Men kent toppers als:

  • Tweepersoons topper uit één gedeelte, bijvoorbeeld 180*200 cm
  • Eenpersoons topper, bijvoorbeeld 90*200 cm of 80*200 cm
  • Tweepersoons topper uit één gedeelte, met een inkeping. Beter bekend als een split-topper voor een verstelbare boxspring of matras, zie ook onderstaande foto:

caresse split topper 10cm

Misverstanden

Om misverstanden te voorkomen is het van belang te weten dat de topper alleen uw lichaam niet de juiste ondersteuning kan geven. Een topper plaatsen op uw matras wat niet fijn meer slaapt of aan vervanging toe is zal niet het juiste resultaat geven.

Het matras moet in staat zijn uw lichaam volledig te ondersteunen. Een topper kan alleen het comfort verhogen, niet de technische ondersteuning.

Prijzen

Er zijn al tweepersoons split-toppers vanaf € 289,-.

Persoonlijk advies is onze kracht

Voor de juiste matras topper is persoonlijk advies noodzakelijk. De collectie is zo uitgebreid dat wij u graag gericht adviseren omdat goed slapen heel persoonlijk is.

Goed voorbereid onze winkel bezoeken? Plan uw route via onze contactpagina en download onze slaapwijzer!

hml-topper-inkeping-klein