Er verschijnen vele berichten omtrent het Corona-virus. Het heeft effect op ons allemaal en we zullen er gezamenlijk voor moeten zorgen dat het virus zich niet verder verspreid. Lees onze ontwikkelingen en maatregelen.

Onder onze collega’s zijn geen besmettingen met het Coronavirus. Vooralsnog blijft onze winkel dus geopend volgens aangepaste openingstijden.

Verder hebben wij alle door het RIVM en GGD vastgestelde maatregelen getroffen om de kans op besmettingen zo klein mogelijk te houden. Daardoor beperken wij lichamelijk contact door geen hand te schudden, en houden wij gepaste afstand van minimaal 1,5 meter.

Wij vragen je thuis te blijven indien je symptomen van het virus vertoond, zoals verkoudheid, koorts of keelpijn.

Staat binnenkort een servicebezoek of de bezorging van je bed gepland, en vertoon je symptomen van het virus? Dan vragen wij je – voor je eigen veiligheid en die van onze servicemonteur en bezorger – om je afspraak te annuleren. Je kunt dan contact opnemen via telefoonnummer 0413 21 28 30. Geannuleerde servicebezoeken worden voorlopig niet opnieuw gepland tot er meer duidelijkheid is inzake het Coronavirus. Wanneer je klachten verdwijnen, kun je weer contact opnemen met de afdeling ‘planning’ om een nieuwe afspraak te maken.

U kunt bij ons een 1 op 1 afspraak maken met een slaapadviseur zodat u alleen in de winkel bent. Hier wordt door veel mensen gebruik van gemaakt tot volle tevredenheid van beide kanten.

Naast de maatregelen van het RIVM en GGD nemen wij de volgende aanvullende voorzorgingsmaatregelen:

  • Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het corona-virus en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.
  • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en ontsmetten regelmatig hun handen.
  • Wij geven voorkeur aan pinbetaling. We reinigen het pinapparaat meerdere keren per dag.
  • Onze verkoopmedewerkers, bezorgers en servicemonteur beperken lichamelijk contact door geen hand te schudden en houden een gepaste afstand.