Nachtrijk boxsprings


Na een periode van uitverkoop en verbouwen is onze slaapafdeling compleet vernieuwd én uitgebreid. We verwelkomen namelijk een nieuw Nederlands merk in onze collectie: Nachtrijk!

Ik heb zelf meegewerkt aan de ontwikkeling van dit merk en kan daarom verklappen dat de Nachtrijk boxsprings gemaakt zijn van de beste en mooiste materialen voor een gunstige prijs. Tijdens de ontwikkeling hebben we onze slaapafdeling gronding geanalyseerd en onszelf de vraag gesteld: wat missen we in onze collectie, waar is momenteel vraag naar en hoe creëren we een uniek product?

Met de antwoorden op deze vragen gingen we aan de slag. Daarnaast hadden we nog een ander doel voor ogen: het creëren van een mooi product met een royaal slaapcomfort én een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met trots kan ik zeggen dat dit gelukt is! Van Zutphen Bedden is de eerste winkel in Nederland met een shop in shop van dit unieke merk. Vanaf heden zijn de boxsprings van Nachtrijk al in meer dan 30 winkels in Nederland te verkrijgen.

Lees verder