Stap 1 – Oriënteren

U merkt dat u niet meer goed en comfortabel ligt in uw bed. Tijd voor een eerste oriëntatie op de mogelijkheden. Welke bedden zijn er zoal? Wat is goed voor mij? Hoeveel ruimte biedt de slaapkamer? En welk budget heb ik beschikbaar? Probeer op basis hiervan uw wensen en eisen in kaart te brengen.
Tip: download onze advieswijzer met daarin 10 vragen die u thuis al kunt voorbereiden, zodat wij u tijdens uw bezoek aan onze winkel direct goed kunnen adviseren.

Stap 2 – Advies

In onze slaapspeciaalzaak krijgt u een deskundig advies. Hierbij kijken we natuurlijk naar uw wensen, maar ook naar uw lengte, uw gewicht en de manier waarop u slaapt. Er is heel veel keuze, daarom nemen we uitgebreid de tijd voor u en leggen we uit waarom een bepaald slaapsysteem juist wel of niet bij u past. Zo gaat u door de bomen het bos weer zien en komen we stap voor stap tot het juiste slaapsysteem. Een oplossing die u persoonlijk comfort biedt, aansluit bij uw wensen en past binnen uw budget.

Stap 3 – Testen

In onze showroom staan tal van slaapsystemen opgesteld. De bedden die onze slaapadviseur u aanbeveelt kunt u op deze manier gemakkelijk zelf uitproberen. Een mooie kans om het comfort zelf aan den lijve te ervaren en op basis hiervan een weloverwogen beslissing te nemen. Dat geldt ook bij de keuze voor het juiste hoofdkussen. Van Zutphen Bedden beschikt over een eigen kussenteststudio waar u de meest uiteenlopende hoofdkussens kunt uitproberen. Uiteraard kunt u in deze testfase opnieuw rekenen op ons advies. Samen zorgen we ervoor dat u een goede aankoop doet.

Stap 4 – Thuisbezorgen

Echte vakmensen bezorgen uw bed op het afgesproken moment bij u thuis. Vanzelfsprekend zorgen zij hierbij meteen voor een professionele en zorgvuldige montage. Al het verpakkingsmateriaal en ander afval nemen wij mee terug. Zo hoeft u zelf niets op te ruimen.
Nu lekker genieten van uw nieuwe aankoop!

Stap 5 – Omruilgarantie

Bij Van Zutphen Bedden zijn we pas tevreden als ú dat bent. Daarom besteden we veel aandacht aan een uitgebreid en persoonlijk slaapadvies. Blijkt na uw aankoop onverhoopt dat u een verkeerde keuze hebt gemaakt, bijvoorbeeld omdat u toch liever op een harder of zachter matras slaapt? Dan maken wij daar geen probleem van. Dankzij onze unieke omruilgarantie kunt u aangekochte matrassen tot wel 90 dagen na de levering omruilen.