Nachtrijk

Na een periode van uitverkoop en verbouwen is onze slaapafdeling compleet vernieuwd én uitgebreid. We verwelkomen namelijk een nieuw Nederlands merk in onze collectie: Nachtrijk!

Onze Nachtrijk boxsprings bestaan uit de beste en mooiste materialen. Tijdens de keuze van Nachtrijk hebben we onze slaapafdeling gronding geanalyseerd en ons zelf de vraag gesteld: wat missen we in onze collectie, waar is momenteel vraag naar en hoe creëren we een uniek product?

Met de antwoorden op deze vragen gingen we aan de slag. Daarnaast hadden we nog een ander doel voor ogen: het creëren van een mooi product met een royaal slaapcomfort én een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met trots kan ik zeggen dat dit gelukt is! Van Zutphen Bedden is de eerste winkel in Nederland met een shop in shop van dit unieke merk. Nachtrijk is door van Zutphen Bedden zelf ontwikkelt en nu al zijn de boxsprings van Nachtrijk in meer dan 30 winkels in Nederland te verkrijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de collectie vindt u de mooiste modellen boxsprings en heeft u keuze uit verschillende stoffen en hardheden. Op alle producten zit standaard 25 jaar garantie en de levertijd bedraagt slechts twee weken. En niet te vergeten, alle boxsprings zijn tot in de puntjes afgewerkt. Zo zit er bij de elektisch verstelbare boxsprings meestal een draadloze afstandsbediening en een pull-backsysteem. Hierdoor voelt het bed nog comfortabeler aan!

Je hebt al een complete Nachtrijk boxspring, in vlakke uitvoering en inclusief comforttopper, voor € 995,-. De boxspring kun je naar eigen wens uitbreiden met extra opties tot een maximale prijs van € 4.500,-.

Graag nodigen wij iedereen uit om deze mooie Nachtrijk serie te bewonderen én te voelen in onze showroom!

Team slaapadviseurs van Zutphen Bedden.

Bekijk brochure